UN.SCOTTABLE Marathon Eindhoven | Hersen- & Kankeronderzoek UMCU

Scott Nafzger
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 4.000 (167%)

Hi! Ik ben Scott Nafzger, 25 jaar en vandaag wil ik graag een persoonlijk verhaal met jullie delen dat mij heeft geraakt en waarvoor ik nu in actie wil komen.

Zo'n 2.5 jaar geleden werd mijn vader plotseling ernstig ziek. Hij kreeg te maken met een schedelfractuur en 3 hersenbloedingen met daarnaast diverse hartproblemen. Voor mij was dit een overweldigende gebeurtenis, aangezien hij altijd een van de sterkste personen in mijn leven was. Gelukkig kan ik nog steeds iedere dag met hem doorbrengen en waardevolle herinneringen maken, en ik ben ontzettend dankbaar voor de artsen die hem door dit zware proces hebben geleid.

Helaas moest ik dit jaar ook plotseling afscheid nemen van mijn geliefde oma, die werd gediagnosticeerd met darmkanker. Na een operatie hoopten we dat ze snel zou herstellen, maar slechts een week na haar eerste chemo behandeling moesten we afscheid nemen. Dit gebeurde op 75-jarige leeftijd, veel te vroeg en totaal onverwacht.

Deze ervaringen hebben mij doen beseffen hoe belangrijk het is om (in mijn geval hersen & kanker) onderzoeken te steunen, zodat we kunnen voorkomen dat meer mensen te vroeg afscheid moeten nemen van hun dierbaren. Ik wil mij daarom inzetten voor diverse onderzoeken in het ziekenhuis om ervoor te zorgen dat de kennis en behandeling bij ernstig letsel steeds beter worden.

Om deze missie kracht bij te zetten, heb ik besloten om deel te nemen aan de Marathon van Eindhoven op 8 oktober 2023.
Wat het bijzonder maakt, is dat ik ervoor kies om deze uitdaging ongetraind aan te gaan. Waarom? Omdat ik wil ervaren hoe het is om je onvoorbereid te voelen, net zoals mensen die ziek worden zich niet kunnen voorbereiden op de zware periode die hen te wachten staat.

Nu kom ik bij het belangrijkste gedeelte van dit bericht. Ik heb jullie hulp nodig. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er meer middelen beschikbaar zijn voor medisch onderzoek en dat de kennis en behandelingen in ziekenhuizen worden verbeterd. Hierdoor kunnen we gezond blijven en nog vele mooie herinneringen maken met de mensen die ons dierbaar zijn. Ik nodig jullie uit om mij te steunen in mijn fundraising doel. Elke bijdrage, hoe klein ook, maakt een verschil en brengt ons dichter bij een toekomst waarin we beter kunnen omgaan met ziektes en mensen kunnen behoeden voor onnodig afscheid.

Als je wilt bijdragen, kun je dat doen via de onderstaande doneer button of neem even persoonlijk contact op met mij!

Elke euro telt, en ik ben jullie dankbaar voor jullie steun en liefde.

Laten we samen naar de finish van deze marathon toewerken, niet alleen voor mij maar vooral voor alle dierbaren die we willen koesteren en behouden.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Scott Nafzger

Bekijk alle
08-10-2023 | 16:10 Veel succes Scott! Geweldig initiatief!
08-10-2023 | 10:29
08-10-2023 | 10:26
08-10-2023 | 10:23
08-10-2023 | 08:29 Succes vandaag Scott!
Bekijk alle

Tussenstand en een hartelijke dank aan de donateurs voor de Eindhoven Marathon

12-09-2023 | 00:14 Lieve donateurs, De afgelopen weken zijn voorbijgevlogen, en het is moeilijk te geloven dat de Marathon van Eindhoven binnen minder dan een maand plaatsvindt. Op dit moment hebben we een geweldig bedrag van €3790,- weten te verzamelen, en dit brengt ons bijna bij ons initiële doel. Jullie, onze gewaardeerde donateurs, hebben mij tot nu toe geïnspireerd en gemotiveerd met jullie vrijgevigheid en steun. Elke euro die we meer ophalen, betekent een grotere bijdrage aan de voortgang van het medisch onderzoek. Ik wil jullie blijven vragen om onze actie te delen en te steunen, met evenveel enthousiasme en vastberadenheid als jullie tot nu toe hebben getoond zodat we ons huidige doel met vlag en wimpel voorbij streven. Het is belangrijk om te beseffen dat we met elke donatie, hoe klein of groot ook, een verschil maken. Samen hebben we de kracht om levens te veranderen en te verbeteren door baanbrekend onderzoek mogelijk te maken. Jullie hebben mij niet alleen financieel gesteund, maar ook met jullie motiverende berichten en aanmoedigingen. Jullie zijn de drijvende kracht achter deze inspanningen, en ik ben zeer dankbaar voor jullie betrokkenheid. Laten we de lat hoger leggen en streven naar een nog grotere impact. Samen naar de finish! Wordt vervolgd....
Lees meer