Tussenstand en een hartelijke dank aan de donateurs voor de Eindhoven Marathon

12-09-2023 | 00:14

Lieve donateurs,

De afgelopen weken zijn voorbijgevlogen, en het is moeilijk te geloven dat de Marathon van Eindhoven binnen minder dan een maand plaatsvindt. Op dit moment hebben we een geweldig bedrag van €3790,- weten te verzamelen, en dit brengt ons bijna bij ons initiële doel.

Jullie, onze gewaardeerde donateurs, hebben mij tot nu toe geïnspireerd en gemotiveerd met jullie vrijgevigheid en steun. Elke euro die we meer ophalen, betekent een grotere bijdrage aan de voortgang van het medisch onderzoek. Ik wil jullie blijven vragen om onze actie te delen en te steunen, met evenveel enthousiasme en vastberadenheid als jullie tot nu toe hebben getoond zodat we ons huidige doel met vlag en wimpel voorbij streven.

Het is belangrijk om te beseffen dat we met elke donatie, hoe klein of groot ook, een verschil maken. Samen hebben we de kracht om levens te veranderen en te verbeteren door baanbrekend onderzoek mogelijk te maken. Jullie hebben mij niet alleen financieel gesteund, maar ook met jullie motiverende berichten en aanmoedigingen. Jullie zijn de drijvende kracht achter deze inspanningen, en ik ben zeer dankbaar voor jullie betrokkenheid.

Laten we de lat hoger leggen en streven naar een nog grotere impact. Samen naar de finish!

Wordt vervolgd....